E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
01 Mar 2012 00:11
URL
http://www.domino-online.dk/

domino er et kristent livsstilsmagasin med baggrund i danske frikirker

domino er organ for omkring 100 danske frikirker, organisationer og institutioner i sammenslutningen FrikirkeNet. Magasinet er et kristent livsstilsmagasin i den forstand, at det tager udgangspunkt i et praktisk kristenliv, der ikke begrænser sig til dybe tanker og flotte formuleringer.

domino udkommer 11 gange om året, hver gang med et aktuelt tema. Temaerne tager udgangspunkt i de samfundsmæssige udfordringer frikirkerne står i til daglig.

FrikirkeNet er et netværk af frikirker, organisationer og institutioner fra blandt andre pinsevækkelsen, Apostolsk Kirke, Baptistkirken og selvstændige frikirker og husmenigheder. Det er ikke noget nyt at kristne kan mødes og inspirere hinanden. Men FrikirkeNet ønsker at tage visionen om enhed et skridt videre og samarbejde i konkret handling.

En netværksledelse har ansvar for at koordinere en årlig konference og nedsætte arbejdsgrupper til blandt andet information og tjenestekatalog samt særlige netværk for etablering af nye kirker, socialt arbejde, etnisk arbejde og international mission.

Læs mere om FrikirkeNet på www.frikirkenet.dk.

"dagens by 23-jul-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Frederikshavn

Fredrikshavns segl 1898.jpgFrederikshavn, der tidligere hed Fladstrand (på latin "Ora Plana"), er den største by i Frederikshavn Kommune og Vendsyssels næststørste med 23.156 indbyggere. Byen er beliggende i Region Nordjylland ud til Kattegat på østkysten af den Nørrejyske Ø. Frederikshavn er opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik købstadsrettigheder i 1818.

Der har boet mennesker i området ved Frederikshavn i mange tusinde år. Man har arkæologiske fund fra stenalder til vikingetid. I landskabet rundt om byen findes der levn fra disse mennesker i form af talrige gravhøjelangdysser og jernaldergrave.

Frederikshavns gunstige besejlingsforhold med en naturhavn og en ankerplads beliggende i læ af øgruppen Hirsholmene og Deget, de mange smårev og nærheden til Sverige og Norge har haft betydning for byens økonomiskepolitiske og militære historie. Under anden verdenskrig var byen en del af tyskernes Atlantvold, og havde status af forsvarsområde, Verteidigungsbereich. Der var kun fire områder med en sådan status i Danmark under besættelsen. De tre andre var HanstholmEsbjerg og Aalborg.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Hvis jeg kunne høre Kristus bede for mig i et tilstødende lokale, ville jeg ikke frygte nogen fjende. Og dog betyder afstand intet for Gud. Kristus beder for mig.
R. M. McCheyne